Lej en ferielejlighed eller feriehus omkring Bruxelles
Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Ferieboliger i Belgien

NOVASOLs udvalg af ferieboliger i Belgien breder sig over lejligheder, hytter og villaer med unik beliggenhed, tæt på fantastiske attraktioner og livlige byer, såsom trendy Bruxelles, historiske Antwerpen eller romantiske Brugge. Nyd det smukke landskab i Belgien, som er fortryllende med sine klare floder, dybe huler og store skove. Der er så mange ting at lave og se, når I holder ferie i Belgien, både for voksne og børn. I vil finde store kontraster med brede sandstrande ved Vesterhavet i nord og bjerge i Ardennerne i syd. Indimellem byder landet på belgisk øl, pommes frites, vafler, belgisk chokolade og en masse kultur- og naturseværdigheder. I et feriehus fra NOVASOL har I masser af privatliv til at nyde stilheden sammen glæderne ved sommerhusudlejning.

 

 

 

Lej feriehus i Belgien

Til jeres ferie i Belgien vil det give jer det perfekte udgangspunkt at leje et feriehus eller en feriebolig. Med et feriehus får I friheden til helt selv at bestemme præcis, hvordan jeres ferie skal forløbe. Dette gælder ligemeget, om I vælger at leje en feriebolig i Belgien, en ferielejlighed i Holland eller et feriehus et helt tredje sted. I kan selv vælge om dagen skal bruges helt nede i gear i jeres feriehus eller om I skal ud på en længere dagsudflugt og udforske de lokale attraktioner og seværdigheder. Belgien er spækket med spændende kultur og skøn natur, som giver en masse udfligtsmuligheder til en aktiv ferie eller til afslappende og forfriskende gåture i terrænnet. Lej et feriehus og nyd jeres drømmeferie næste gang I tager afsted.

 

 

Lej feriehus i Antwerpen

Der er så mange ting at opleve i Belgien, så hvorfor ikke starte med at besøge nogle af de 13 byer langs Flanderns kyst som f.eks. Oostende. Slottene i Liege og Lavauz St. Anne er absolut værd at se eller hvorfor ikke nyde en Orval øl i Monks bryggeri? Hvis I ønsker at smage nogle af Belgiens populære øl, kan I finde nogle af de bedste smagsoplevelser i Vallonien, hvor I også kan besøge historiske seværdigheder og opleve den typiske belgiske arkitektur. Brugge er en af de mest populære og romantiske byferie destinationer i Belgien og byen har yderligere været på UNESCOs verdensarvsliste siden år 2000. Lejer I et feriehus i Flandern kan I også besøge Antwerpen, den største by i Flandern og den vigtigste havneby i Belgien. Her finder I store shoppegader og hyggelige markeder, samt kulturelle seværdigheder såsom The Royal Museum of Fine Arts i Antwerpen. Hovedstaden Bruxelles er selvfølgelig også et besøg værd når I lejer en feriebolig i Belgien. Her er der utallige kulturhistoriske seværdigheder, samt flere spændende bydele med masser af butikker, museer og restauranter. Uanset om I er efter en storbyferie med kulturelle input eller en afslappende ferie blandt den skønne belgiske natur, så vil et feriehus danne ideelle rammer om jeres ophold.

 

Lej en ferielejlighed Belgien

Mange af vores ferieboliger i Belgien ligger lige uden for de typiske turistområder; som giver jer de bedste muligheder for at opleve det maleriske belgiske landskab med endeløse udflugtsmuligheder. Ferieboligerne findes ofte tæt på havet, skove eller i bakkerne. NOVASOL anbefaler altid de klassiske belgiske feriehuse tæt på de belgiske Ardenner, der er omgivet af vidstrakte landskaber og nostalgiske landsbyer. Foretrækker I at bo ud til kysten i Flandern, hvor I kan opdage små havne med hyggelige caféer og charmerende chokoladebutikker, bliver det intet problem. Det er ingen overraskelse, at strandpromenaden er så populær blandt feriegæsterne. Den lange kystlinje er velegnet til vandreture og cykelture, og i de kystnære byer tilbydes flere former for vandsport. Vi kan også anbefale en ferie i Liége i det østlige Belgien, der er en provins med en rig historie, herunder militære og forhistoriske områder, og forskelligartede landskaber. Lejer I en feriebolig eller ferielejlighed i Vallonien er I omgivet af skøn natur, der ligger op til skønne udflugter i de bakkede dale og eventyrlige skove.

 

 

Lej feriehus nær Bruxelles

Belgien er også et ideelt feriemål, hvis I ønsker at holde en historisk ferie. Hovedstaden Bruxelles er ikke kun EU's hovedstad men også en kulturel storby, med et væld af attraktioner, gode shoppingmuligheder og en masse kulinariske lækkerier. I kan f.eks. se den verdensberømte seværdighed Automium - en 102 meter høj struktur bestående af 9 bolde og 20 tilslutningsrør - som blev bygget til verdensudstillingen i Expo i 1958, eller tage et smut forbi Manneken Pis i den gamle bydel. Byen befinder sig centralt i Belgien ved floden Zenne og udgør derfor et centralt punkt for også at opleve resten af landet, når I lejer en ferielejlighed eller feriebolig i nærheden.

 

Kør selv ferie Belgien

Det er oplagt at tage bilen til Belgien, hvilket også giver jer gode muligheder for at opleve landets mange spændende sider. Når I tager på kør selv ferie har I, ligesom i et ferehus, mulighed for selv at tilrettelægge turen som det passer jer bedst. I kan holde pauser når I har brug for det, tage en lille omvej for at besøge en seværdighed på vejen, tage en overnatning på et lille hotel og fortsætte turen dagen efter, friske og veludhvilede. NOVASOL udbyder et bredt udvalg af ferieboliger i lande, hvor kør selv ferie er muligt. Er det ikke Belgien I vil til denne gang, så tag et kig på de mange andre spændende ferieområder i Europa og sæt kursen lige derhen hvor I gerne vil.

 

 

Lej luksus feriehus i Belgien

Alle vores feriehuse og ferielejligheder er privatejede og har derfor et særpræg fra ejeren, der gør hvert feriehus til sin egen unikke oplevelse. I kan finde simple ferieboliger med de mest essentielle faciliteter, hvor der er fokus på samværet og de hyggelige stunder. I kan også finde luksus feriehuse med alle tænkelige faciliteter til at forsøde jeres ferie med. Find f.eks. et feriehuse med privat pool, spa, sauna eller en god havudsigt, som kan gøre jeres ferie lidt mere afslappende. Hvis I vil have jeres hund med på ferien, skal I blot huske at søge efter et vores mange husdyrvenlige ferieboliger, hvor jeres hund er velkommen helt uden ekstra omkostninger. Vores udvalg af sommerhuse udvides løbende, så hvis ikke I finder det feriehus I er ude efter, kan I altid komme tilbage igen. Vi er dog sikre på at I kan finde et hus, der lever op til jeres krav og forventninger for en succesfuld ferie.

 

Hold en aktiv ferie i Belgien

Belgien giver også mulighed for at holde en aktiv ferie for både børn og voksne. Langs kysten i nordvest er der mulighed for at få et kursus i sejlads, vind- eller kitesurfing, som er meget populære og veldyrkede vandsportsgrene i området. Overalt i Belgien er det også muligt at leje heste til en ridetur, hvilket især er populært blandt børnene. Hvem vil ikke ridde langs stranden og se solnedgangen på ryggen af en hest. Ardennerne med sin storslåede natur inviterer til rafting eller pragtfulde cykel- og vandreture. Her bruser floderne gennem landskabet med dale og skovklædte bakker. Så pak vandreskoene og slå jer løs på de afmærkede stier. Mulighederne er alsidige i Belgien.

 

 

Det er vigtigt for os at kunne tilbyde jer spændende muligheder, som giver ferien i feriehuset eller hytten ekstra værdi. Lej et sommerhus kun jer to og nyd aftenen foran kaminen efter en skøn dag i bjergene. Riv en uge eller måske bare en forlænget weekend ud af kalenderen og hold en ferie i romantikkens tegn og glem alt om hverdagens stress og jag. Ønsker I selv at bestemme ankomst- og afrejsedagen er det ligeledes muligt i mange af vores feriehuse og hytter - disse hytter og feriehuse skal dog bestilles min. 28 dage før ankomst.

 

Når I lejer en feriebolig i Belgien, får I stadig den fulde NOVASOL service med i bagagen. Modsat i Danmark, hvor I typisk henter nøglen til sommerhuset på et lokalkontor, hvor medarbejderne også kan hjælpe med svar på diverse spørgsmål, så starter ferien i udlandet oftest direkte ved ferieboligen. Her tager husets ejer eller en kontaktperson imod jer og byder velkommen. De kan også være behjælpelige med svar på diverse spørgsmål. Skulle I, i løbet af ferien, få behov for at kontakte NOVASOL, så er vores kundeservice kun et opkald eller en mail væk.